
Pszichológiai tanácsadás
Czecz Fruzsina vagyok. 2012-ben végeztem a Károli Gáspár Református Egyetemen pszichológusként, majd az ELTE szakirányú továbbképzésén szereztem tanácsadó szakpszichológus oklevelet. Itt kezdtem mélyebben foglalkozni a gasztronómia és a lélektan lehetséges metszéspontjaival, ami azóta is a munkám fő részét alkotja.
Önismereti eszközként használom az ételek nyelvét, az étkezési szokásokat, rituálékat, problémákat. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy minden alkalommal ízekről beszélgetünk, a kérdéskörtől függ, hogy milyen irányba haladunk.
Kamaszokkal, felnőttekkel egyaránt foglalkozom, gyerekek esetében pedig szülői konzultációra van lehetőség.
Egyéni-és csoportos tanácsadásokat, workshopokat indítok, valamint megbízott oktatóként Gasztropszichológia kurzust tartok a Károlin.
"Terítéken a lélek - Önismeret az ételeken keresztül" című könyvem 2022 őszén jelent meg a HVG Kiadó gondozásában, és már készül a következő kötet.
Bejelentkezés (jelenleg főként online tanácsadásra van lehetőség) :
+36-30-525-6989,
info@gasztropszichologia.hu,
vagy az alábbi űrlapon keresztül: